fit and shread

terapie alternativă, reeducare posturală, nutriție și fitness

fit and shread

terapie alternativă, reeducare posturală, nutriție și fitness

Politica de anulare/retur

În conformitate cu legislația în vigoare, dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu online ori fără a merge la magazin aveți dreptul de a anula comanda și de a returna produsele în termen de 14 zile, indiferent de motiv și fără a oferi vreo justificare. Perioada expiră după 14 zile de la data la care ați primit produsele.
Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.
Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, inclusiv licența Microsoft, și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la primirea returului.
Rambursarea contravalorii produsului se realizează doar prin transfer bancar